Personalförmåner

Senast ändrad: 16 mars 2023
Man i svarta kläder står vid klippor med uppsträckt fiskespö. Foto

Friskvård

Som anställd har du möjlighet få ersättning med 2000 kr för motionskort. Läs mer om vad som ingår i friskvård och Epassi.

Vaccinationer

SLU Artdatabanken erbjuder via Falck vaccinationer, t.ex. mot TBE och säsongsinfluensa. För frågor kring vaccinationer, kontakta verksamhetsstöd.

Hälsoundersökning

SLU Artdatabanken erbjuder en hälsoundersökning vid 50, 55 och 60 års ålder. Hälsoundersökningen genomförs av Falck. Alla berörda får mer information vid speciell tidpunkt under året via program verksamhetsstöd. 

Sjukvårdskostnadsersättning

Som anställd har du rätt till ersättning för utlägg för kostnader du har haft för receptbelagda läkemedel som ingår i högkostnadskortet, samt viss ersättning vid läkarbesök mm. Spara kvitton och ansök om ersättning via Primula självservice, ändra kontering till: 9110020, 95191125. Skriv ut på papper, biofoga kvitto i original och skicka till Natalie på SLU Artdatabanken. Vad du får ersättning för kan du läsa mer om på under sjukvårdsförmåner på medarbetarwebben.

Fruktkorg

Frukt levereras till SLU Artdatabanken måndagar och onsdagar och avser en frukt per dag och anställd. Kaffe, te och mjölk tillhandahålls också kostnadsfritt.

Personalresa

Alla anställda erbjuds varje år att delta i en personalexkursion som sker två-tre dagar i början eller slutet av sommaren. Vi reser huvudsakligen någonstans i Sverige, till resmål som är intressanta med utgångspunkt från vår verksamhet men som även ger möjlighet till social samvaro över programgränserna.  

Fest/firande

SLU Artdatabanken har möjlighet att upp till två gånger per år (enligt SLU:s regler) bekosta fest/firande för sina anställda.