SLU-nyhet

Hitta ut 2022

Publicerad: 24 maj 2022

Inbjudan till 2022 års Hittaut

Hittaut är ett friskvårdsprojekt som arrangeras årligen av orienteringsklubben Linné. Med hjälp av karta eller GPS ska man leta efter checkpoints som finns placerade på vackra och intressanta platser runt om i Uppsala. Genom att registrera att man besökt checkpointsen är man med och deltar i utlottningen av fina priser, där varje registrerad checkpoint räknas som en lott.

 

SLU är med i Friskvårdsutmaningen 2022, där varje institution/enhet tävlar i lag mot de andra institutionerna/enheterna. Mer information om Hittaut och SLU:s friskvårdssatsning hittar ni i bifogad inbjudan.

 

Villkoren för deltagande är, nytt för i år, att SLU centralt betalar hela avgiften för Hittaut (15 000kr)

Ni som har lag sen tidigare år kan sätta fart på dem och ni som inte har det kan starta ett lag och utmana granninstitutionen/enheten.

 

Anmäl lagnamn och lagledare till ida.nordin@slu.se. Enskilda lagdeltagare behöver inte anmälas utan de registreras enligt hanteringen i bifogad inbjudan.

 

Information om Hittaut finns även på SLU friskvårdssida och den expanderbara menyn ”Uppsala”, https://internt.slu.se/min-anstallning/sjuk-och-frisk-in/friskvard/

 

Välkomna att Hittaut i sommar!


Kontaktinformation