SLU-nyhet

Ny möjlighet för organisationer och mycket annat smått & gott i ny release

Publicerad: 13 november 2015

I veckan releasades en ny version med många mindre förbättringar samt en nyhet som gör att organisationer kan synas bättre.

Nu finns möjligheten för er som organisation att synas lite mer i Artportalen. I de fall då organisationen är rapportör kan man nämligen numera få upp information om och länk till organisationen i minimerad och detaljerad lista. Se bilden nedan. Kontakta artportalen@support.se om du vill att din organisation ska synas på detta sätt.

En annan nyhet är att Ej återfunna fynd numera syns i Dagens fynd och att funktionen Länka till sökresultat har förbättrats genom att man nu kan välja en specifik publik fågellokal att länka till. Därtill kommer också möjligheten att ange vem som helst, oavsett om denne har konto i Artportalen eller inte, i något av fälten "Artbestämd av" och "Bekräftad av" i rapportformuläret.

I övrigt innehåller även denna release en rad förbättringar i Administrationsverktyget för validering. Se versionshistoriken för en fullständig lista över vad som ingår i releaseversion 2.8.9.    

null    

Kontaktinformation