SLU-nyhet

Titta på Flora- och faunavård på UR

Publicerad: 04 juni 2018

Missade du årets Flora- och faunavårdskonferens - ett rikare odlingslandskap? Den 7 och 8:e juni sänder Kunskapskanalen hela konferensen. Ta tillfället att höra mer om läget i det svenska odlingslandskapet.

ArtDatabankens konferens Flora- och faunavård - för ett rikare odlingslandskap filmades av UR Samtiden. Deras inspelning sänds i Kunskapskanalen utspridd  den 7 och 8:e juni 2018 med start kl 14. Deras inspelning kan också ses på UR Skola.

Fakta:

Konferensen Flora- och faunavård i Uppsala är årets träffpunkt för naturvårdare och har ett nytt tema varje år, alltid med bevarandet av den biologiska mångfalden som utgångspunkt. Årets Flora- och faunavårdskonferens hölls den 25 april i Uppsala med temat: För ett rikare odlingslandskap.