Anmälan och information

Senast ändrad: 25 februari 2021

Vi rekommenderar att du noggrant läser igenom informationen nedan innan du anmäler dig. Anmälan är bindande.

SLU Artdatabanken har beslutat att ställa in Flora- och faunavårdskonferensen Biologisk mångfald på agendan – dags att agera 22-23 april 2020. Anledningen är Folkhälsomyndighetens bedömning om en mycket hög risk för samhällsspridning av coronaviruset och regeringens restriktioner kring större sammankomster.

Nästa Flora- och faunavårdskonferens kommer att hållas 17-18 mars 2021.

Deltagaravgift                              

Avgiften för företag, myndigheter och organisationer är 2 500 kr
För privatpersoner och studenter är kostnaden 850 kr.
Från 2 april höjs avgiften med 350 kr. 

I priset ingår morgonkaffe, frukt, lunch, eftermiddagskaffe och dokumentation. Priser ovan är angivna exkl. 25% moms. (Vid anmälan på annat sätt tillkommer 200 kr.)

Betalning

Deltagaravgiften betalas med kreditkort eller faktureras.

Vi använder Dibs betalningstjänst för säker Internetbetalning med kort. Ditt kort måste vara kopplat till 3D Secure (MasterCard SecureCode eller Verified by Visa). Kolla med din bank hur ditt kort är kopplat till tjänsten. Vi accepterar endast MasterCard och Visa.

Om du väljer att betala med faktura kommer den att skickas med post till svenska adresser.

Anmälan

Anmäl dig före 2 april för lägre avgift.

Bekräftelse på anmälan

Bekräftelse på din anmälan skickas per e-post inom en vecka efter att du anmält dig.

Byte av deltagare

Byte av deltagare kan ske när som helst. För att byta deltagare kontakta konferenssekretariatet per e-post till flofa@slu.se.

Corona

(Denna information uppdateras 18 mars) Tills vidare planerar vi för konferensen Flora- och faunavård som vanligt. SLU följer läget kontinuerligt om Coronaviruset och tar de försiktighetsåtgärder som  Folkhälsomyndigheten rekommenderar. Vi uppmuntrar till att köpa återbetalningsbara resebiljetter/boende, eller avvakta köp tills närmare inpå konferensens start. Naturligvis ber vi att be att deltagare som ingår i någon riskgrupp eller känner av symptom i luftvägar, feber och hosta väljer att stanna hemma.

Avbokning

Avbokning görs skriftligt till konferenssekretariatet, gärna per e-post. Om avbokning görs innan den 2 april kommer en avbokningsavgift om 600 kr+moms att tas ut. Om du redan betalat din faktura återbetalas den fakturerade avgiften minus avbokningsavgiften. Vid avbokning efter 2 april sker ingen återbetalning eller reducering av deltagaravgiften.

Hitta hit

Konferensen äger rum i Uppsala, på SLU Campus i Ultuna.


Kontaktinformation

Frågor ang anmälan och övriga praktiska frågor, kontakta konferenssekretariatet flofa@slu.se eller ring 018-67 15 33
Har du frågor om programmet, kontakta johan.samuelsson@slu.se