Skicka in till månadens foto: DECEMBER

Senast ändrad: 01 november 2017
ingressbild-måndadensbild.jpg

Nu är det full fart i naturen - och vi vill visa upp mångfalden. Varje månad kommer ett foto att röstas fram av er användare. Om du vill vara med i december månad, fyll i formuläret och skicka in ditt foto senast den 30 november.

De foton som du skickar in nu (i november) kommer att ligga uppe för röstning mellan 1-31 december. Det foto som fått flest röster presenteras den 1 januari på ArtDatabankens webbplats och på vår facebook-sida.

De foton som du laddar upp och uppgifter som du registrerar här kommer att behandlas av ArtDatabanken SLU för att administrera Månadens foto. Vinnande fotografs namn samt bild kommer att publiceras på webbplatsen. Övriga personuppgifter och foton kommer att raderas efter att månadens omröstning avslutats. Du behöver klicka i rutan för att samtycka till detta. Läs mer om hur ArtDatabanken behandlar dina personuppgifter.

Var med och rösta fram månadens foto: NOVEMBER

Fakta:

Fotot ska var en naturbild, gärna en speciell art eller naturtyp. Ange alltid fotografens namn, gärna var fotot tagits, artnamn eller vad det föreställer.

Bildstorlek: 860px *600px, max 2 MB. Om bilden har fel storlek så kommer vi att beskära den.

Fotona kommer att läggas upp här och delas på vår facebook-sida.

Tänk på att om det är människor med på bilderna så måste du ha deras medgivande.


Kontaktinformation

Cecilia Nordström, webbansvarig kommunikatör
ArtDatabanken, SLU
cecilia.nordstrom@slu.se018-672441, 072-2032967