Skicka in till månadens foto: JUNI

Senast ändrad: 03 juli 2018
ingressbild-måndadensbild.jpg

Naturen är vacker året om. Så fram med kameran! Varje månad röstas ett foto fram av er användare. Om du vill vara med i juni, fyll i formuläret och skicka in ditt foto senast den 31 maj.

De foton som du skickar in nu (i maj) kommer att ligga uppe för röstning mellan 1-30 juni. Det foto som fått flest röster presenteras den 1 juli på ArtDatabankens webbplats och på vår facebook-sida. 

Läs igenom faktarutan nedan innan du 

De foton som du laddar upp och uppgifter som du registrerar här kommer att behandlas av ArtDatabanken SLU för att administrera Månadens foto. Vinnande fotografs namn samt bild kommer att publiceras på webbplatsen. Övriga personuppgifter och foton kommer att raderas efter att månadens omröstning avslutats. Du behöver klicka i rutan för att samtycka till detta. Läs mer om hur ArtDatabanken behandlar dina personuppgifter.

Rösta på månadens foto i MAJ

Fakta:

Fotot ska var en naturbild, gärna en speciell art eller naturtyp. Ange alltid fotografens namn, gärna var fotot tagits, artnamn eller vad det föreställer.

Bildstorlek: 860px *600px, max 2 MB. Om bilden har fel storlek så kommer vi att beskära den. Vi kan tyvärr inte publicera stående foton.

Vi publicerar endast en bild per fotograf. Skickar du in flera väljer vi ut en bild.

Fotona kommer att läggas upp här och delas på vår facebook-sida.

Tänk på att om det är människor med på bilderna så måste du ha deras medgivande.


Kontaktinformation

Cecilia Nordström, webbansvarig kommunikatör
ArtDatabanken, SLU
cecilia.nordstrom@slu.se018-672441, 072-2032967

Sidansvarig: cecilia.nordstrom@slu.se